Ako inštalovať JAVA hry

Inštalácia java hry je veľmi jednoduchá, väčšinou sa vám hra stiahne vo formáte. Jar alebo. Jad. Oba formáty sú podporované vo väčšine mobilov. Java hry si môžete stiahnuť pomaly všade, dokonca aj na našom serveri.

Akonáhle máte hry stiahnuté tak pripojíte váš mobil k PC pomocou kábla, väčšinou USB. Ak tento kábel nemáte odporúčam sa spýtať v nejakom špecializovanom obchode na mobily.

Ďalšia možnosť ako napojiť mobil na PC je pomocou Bluetooth adaptéra, ak váš mobil túto možnosť podporuje. Ďalší krok je nahrávanie hry do mobilu - jednoducho otvoríte Tento Počítač a tu máte ikonku vo vašom mobile. Keď tu nevidíte svoj ​​mobil, uistite sa že ste zapojili mobil do PC správne. Ďalšia možnosť v čom bude problém je, že nemáte svoj ​​mobil nakonfigurovaný s PC. Konfigurácia je väčšinou cez CD, ktoré k mobilu dostanete.

Keď mu všetko funguje v poriadku, jednoducho prenesiete hru na určené miesto na mobile. Po nahratí java hry do vášho mobilu stačí mobil zapnúť a v zložke média alebo súbory vyhľadáte hru a spustíte inštaláciu. Ďalej už len stačí hru zapnúť a začať hrať.